woensdag 9 november 2011

Rustig aan

Na al het harde werken, nu even rustig aan doen. Moestuin is gereed voor het komende jaar. Nu het bijhouden van onkruid.

Ik ben afgelopen zaterdag voor het laatste geweest, toen zag ik een paar groene 'sprietjes' opkomen op de plek waar ik broccoli en boerenkool had geplant. Kon alleen niet het onderscheid maken of dit opkomend onkruid was of daadwerkelijk de geplante groente. Ik zit me al te verheugen dat ik vrijdag in de ochtend even naar de tuin kan om te koekeloeren of er daadwerkelijk wat gebeurd. (zoals ik al eerder zei, heb ik hier niet echt goede hoop in)

Vorige week heb ik ook nog een perzikkenboompje op de kop getikt. Bleek bij de kassa ook nog eens 50% korting dus dat is helemaal mooi meegenomen. Zelfbestuivend, dus ben benieuwd.

Aankomende zaterdag heb ik een ledenvergadering van het volkstuinencomplex. Hier zit ik nu niet echt naar uit te kijken om een hele middag van 13:00 tot 17:00 (:O) te moeten zitten. Het is verplicht, dus kan er helaas niet tussen uit piepen. Tegen deze verplichtingen keek ik dus op bij het nemen van een moestuin bij een volkstuinen complex. De tijd die je aan dit soort dingen moet besteden wil je natuurlijk liever in je eigen tuin inversteren.

Ach ja, misschien valt het wel heel erg mee. We zullen het zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten