dinsdag 6 december 2011

Een lange stilte

Zo, het is heel lang stil geweest hier. Ik heb het druk gehad, en er gebeurt ook vrij weinig nu in de tuin.

Afgelopen weekend ben ik weer eens langs geweest en heb wat onkruid weggehaald.

Zoals ik jullie al eerder heb verteld dat ik te ongeduldig ben en al wat dingen heb geplant. ZE KOMEN UIT! hahaha niet verwacht. Hoe stronteigenwijs ik ben zien we dan wel weer terug. Ik vond het niet nodig om aan te geven wat ik waar moest planten. Dat resulteert er nu in dat ik niet weer wat er nou precies boven komt. Ach ja dat zien we dan vanzelf wel weer.

Ik moet wel zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben door Vreeken's zaden. Ik had hier oerprei voor besteld, maar deze bollen waren aan het rotten. Heb wel mijn geld terug gehad, maar toch. En afgelopen weekend zag ik dat er luizen in mijn zak met herfstuitjes zaten! Vind ik toch wel belachelijk voor het geld wat ik daar heb uitgegeven.

Voor de rest heb ik een koopverbod van mijzelf :p Ik koop echt veels te veel. Ik wil nog graag mooie bloemzaden hebben, aardpeer en pastinaak. En van al die verhalen over pompoenen etc. wil ik eigenlijk ook daar nog wel zaad voor. Maar ik moet ook reeel blijven.

Ik vind het jammer dat het nu zo rustig is bij de moestuin. Me handen jeuken echt om aan het werk te gaan. Heerlijk vind ik het om lekker op je gemak bezig te zijn.

Ik ben overigens bang dat er een schimmel in mijn kast zit. Het aarde wat er in ligt krijgt een wittige laag over zich heen. Hier heb ik eigenlijk helemaal geen trek in!

Nou ik denk dat het voorlopig weer stil is omdat er weinig te beleven valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten